Appartement te huur in Rocas del Mar

Neem contact met ons op Bekijk de foto's

Nieuws uit Tenerife

Wilt u op de hoogte gebracht worden van actueel nieuws uit Tenerife? Via nu.nl kunt u ook specifiek Tenerife-nieuws opvragen. Lukt dit niet? Geen probleem. Klik op deze link en u bent weer helemaal bij.

Via de Startpagina Tenerife kunt u (bijna) alles terugvinden waar u naar op zoek bent. Klik op deze link om eens rond te surfen.

Bent u benieuwd naar actuele weersomstandigheden op populaire bestemmingen in Tenerife? Klik dan op deze link en u weet precies wat u die dag het best kunt dragen of aan kleding bij de hand moet hebben.

Nog even handig om te weten:

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is Tenerife. Het hoogste punt van Spanje, slapende vulkaan el Teide, bevindt zich op Tenerife. Het eiland is populair onder toeristen vanwege het uitgaansleven, de stranden en de dolfijn- en walvisgroepen die zich rondom het eiland begeven. Vanwege de vulkanische oorsprong van het eiland zijn de meeste natuurlijke stranden zwart met kiezels. In het noorden van Tenerife is het veelal bewolkt, hier valt meer neerslag dan in het zuiden. Hierdoor groeien er unieke flora op het eiland. Het zuidelijke deel van het eiland is het meest zonnig en het populairst onder toeristen. Het subtropische klimaat en de passaatwinden zorgen ’s zomers voor temperaturen rond de 25 graden, ’s winters is de gemiddelde temperatuur 19 graden.

Mocht u om wat voor reden ook vragen hebben, klik dan hier om onze contactgegevens in te zien en uw vragen te stellen.

We hopen u te mogen verwelkomen op dit stukje paradijs in appartement nummer 107.

Neem contact met ons op